LSM Empátia

Rehabilitáció

Gyógymasszázs
 
Általában orvos utasítására végzik gyógyító jelleggel,  hatása a rendszerességében rejlik. A kezelések betanult, rendezett, megfelelő erejű kézi fogások sorozatából állnak, amelyet az erre a célra képzett egészségügyi regisztrációval rendelkező szakember, a gyógymasszőr végez. Főként mozgásszervi és reumatológia problémákat eredményező fájdalmak, izomgörcsök, izomspazmusok, húzódások és egyéb rendellenességek testre szabott kezeléseként alkalmazzák. A gyógymasszázs szintén fontos szerepet tölt be a balesetek, műtétek illetve a stroke utókezelésében.
 
Gyógytorna
 
A mozgást használja fel a gyógyításra szakképzett gyógytornász irányításával. Célja a mozgásszervek épségének megőrzése, működésének helyreállítása; segíti a gerinc és az ízületek mozgását, erősíti az izmokat, megvédi a sorvadástól, zsugorodástól. A gyógytorna főként mozgásszervi betegségeknél, balesetek utókezelésénél, illetve műtétek utáni rehabilitációnál tölt be fontos szerepet.
 
Fizikoterápia
 
Számos formája ismeretes, így galvánkezelés, iontoforezis, rövidhullám, mikrohullám, ultrahang, diadinamiti, interferencia, mágnes, ultraibolya, infravörös, szelektív ingeráram, TENS stb. Mindegyik kezelési forma célja a fájdalom csökkentése és az izmok erősítése.
 
IGÉNY SZERINT AKÁR AZ ÖN OTTHONÁBAN!